NOVEMBER 2019 / Stockholm
IP EXPOCyber SecurityDeveloperAI and AnalyticsIoTBlockchain

Lösningarna på era it-säkerhetsutmaningar hittar du på Cyber Security Nordic

Friday 29 June 2018

Företag står idag inför stora utmaningar när det kommer till IT-säkerhet. Vikten av att välja rätt lösningar och hålla dessa uppdaterade växer i takt med att cyberhoten ökar. Se till att du har hundra procent koll på allt det senaste inom cybersäkerhet.

Som IT-ansvarig eller chef för ett företag är det idag nödvändigt att ha stenkoll på IT-säkerhet. Det är inte längre en fråga om systemen kommer att angripas, utan snarare när och av vem. Genom att läsa på och följa med i utvecklingen säkerställer du att företaget följer gällande lagar och villkor, samtidigt som du garanterar tryggheten för er data.

Enklast och roligast är det att samla all den kunskapen tillsammans med andra. Det är tanken med IT-mässan Cyber Security Nordic som går av stapeln 19-20 september i Stockholm.

Läs mer om Cyber Security Nordic

– Under dessa två dagar kommer över 40 utbildningssessioner dedikerade till cybersäkerhet arrangeras, och “Cyber Hacks” där white hat-hackare demonstrerar sina färdigheter live på scenen. Dessutom får besökarna lära sig förstå hur cyberhotlandskapet kommer att förändras under de närmaste åren, säger Inge Jacobsen, Marketing Manager, Imago Techmedia, som är företaget som arrangerar mässan.

Rob Shapland

Ett av de mer välkända namnen när det kommer till etisk hacking är Rob Shapland. Han är specialiserad på simulering av avancerade cyberattacker mot företagsnätverk. En annan hobby som han har är att klä ut sig och lura sig in i företags huvudkontor genom att använda social engineering-tekniker. Rob Shapland är en av de som du har en chans att få lyssna till under mässan.

Lär av experter
Cyber Security Nordic är samlokaliserad med IP EXPO Nordic – besökare har därför tillgång till bägge mässorna. Totalt blir det fler än 80 seminarier och lika många utställare inom en rad ämnen, såsom Cloud, IoT, nätverk, infrastruktur, data, analytics, DevOps och AI.

Med tanke på hur hotbilden har utvecklats, och konsekvenserna som kan bli av en attack är det vist att lära av de som redan kan.

– Experter från hela världen kommer att finnas på plats, redo att hjälpa besökarna med hur man upptäcker, skyddar sig mot och lindrar följderna av IT-säkerhetsattacker, säger Inge Jacobsen.

Dessutom tar man ett helhetsgrepp på GDPR där tanken är att du efteråt ska känna att du förstår innebörden fullständigt och vet ifall ditt företag uppfyller kraven.

Tre spännande namn på talarlistan

  • Samy Kamkar – världsberömd hackare och skapare av ”Samy Worm”
  • Dave Lewis – Global Security Advocate. Värd för Liquidmatrix podcast och krönikeskribent för Forbes, CSO Online och Huffington Post.
  • Confessions of a hacker – hackarens identitet avslöjas på konferensen. Den här hackaren kommer att visa på sårbarheter i teknik som ofta används av både privata och offentliga organisationer.
Top